Advies

Na meer dan 10 jaar geopereerd te hebben op management- en directieniveau in de zakelijke dienstverlening ben ik in 2001 begonnen met De Cygnus Adviesgroep. De oorsprong van dit bedrijfsconcept kwam voort uit mijn eigen werkverleden binnen organisaties waar op een aantal aandachtsgebieden het tij moest keren.

Vanuit mijn managementervaring sta ik organisaties bij in het herkaderen van afdelingen met als doel het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Hierbij is het voor mij gemeengoed geworden om rekening te houden met de bestuurlijke gevoeligheden van een organisatie. Mijn ondernemingservaring heeft mij zicht gegeven op de vernieuwingskansen die organisaties in zich hebben. Deze neem ik mee in mijn advies bij:

  • het opzetten van een nieuwe organisatie of afdeling
  • het herkaderen en/of  implementeren van nieuwe werkprocessen 
  • de inrichting van het ERD-schap ZW/WGA vast/ flex
  • het professionaliseren van een team.

De combinatie van mijn diverse ervaring zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een adviseur die ondernemersspirit inbrengt en zich vanzelfsprekend committeert aan de doelstellingen die de organisatie aan een opdracht stelt. Voor mijzelf is het een voorwaarde om te opereren binnen het werkveld waarin ik kennisdrager ben. Organisaties die zich bezighouden met het onderwerp ‘sociale zekerheid en werkgelegenheid’ in de breedste zin van het woord hebben derhalve mijn voorkeur.

George Becht,
Directeur van De Cygnus Adviesgroep

Deel dit artikel:

george becht

Neem contact op!

Behoefte aan een ervaren professional? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug!